PRODUKTION AF KAMPAGNEVIDEO

Står en ny stor kampagne for døren?

Skal i have lanceret et nyt produkt? Et nyt jobopslag? Eller måske et helt tredje tiltag?

Og vil gerne have det formidlet ud i en kampagnevideo?

I så fald kan Content Ad Libitum være den helt rigtige løsning for jer. Vi hjælper jer med alt omkring produktion af kampagnevideoen – ligefra planlægningen, udviklingen og produktionen af kampagnevideoen.

En af de store udfordringer der oftest opstår, når man selv skal have produceret en kampagnevideo er, at få ens idéer og visioner formidlet ud til en konkret kampagnevideo.

For at undgå at dette bliver et problem, har vi udarbejdet en simpel projektbestilling, hvori i vil gøre os klogere på hvilke idéer og visioner, i har omkring jeres kampagnevideo.

Ud fra jeres besvarelse vil vi gøre jeres idéer og visioner konkrete, og efterfølgende udarbejde et projektudkast af hvordan jeres kampagnevideo kan opbygges.

Fokus på målgruppen

Når vi laver en kampagnevideo, så fokuserer vi altid på to forskellige ting:

For det første er det vigtigt, at vi fokuserer på hvem jeres målgruppe er, da det spiller en stor rolle i forhold til kampagnevideoens opbygning, formidling og udtryk.

For det andet sørger vi altid for, at videoens samlede udtryk understøtter jeres brand identitet, således der kan skabes en rød tråd imellem jeres allerede eksisterende platforme.

En stor fejl som vi ser mange lave, er at de får produceret kampagnevideoer, som de selv synes er utrolig fede. Det kan i mange tilfælde komme til at spille en stor rolle i forhold til effekten, da i ikke nødvendigvis er en del af jeres målgruppe, og dermed ikke altid ved hvad der er bedst.

Hvis din målgruppe er kvinder +50, og du selv er langt fra den målgruppe, så kan det være svært for dig at vide hvordan, du bør kommunikere bedst til denne målgruppe, og dermed ubevidst komme til at planlægge og producere efter dine egne interesser.

👉 Læs også: Alt om videoproduktion

Content Ad Libitum = God Performance

Content Ad Libitum er markant anderledes end resten af branchen. Vi er hudløse ærlige omkring hvad vores formål er, og dermed også hvad det ikke er.

Det betyder, at for os er det den gode performance og de gode resultater, som står øverst. Det vil sige at resultaterne, står højere på listen end at lave flotte, polerede og æstetiske videoer.

Vi vil hellere producere en autentisk kampagnevideo, som giver jer et afkast på 20-30x fremfor at producere en æstetisk video, som giver et afkast på 2-3x igen.

Det lyder måske meget simpelt, men sådan er det ikke for alle.

Inden du vælger, hvem du ønsker, skal levere dine kampagnevideoer, bør du gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for jer.

Flotte videoer eller god performance?

Betyder det så at vi ikke kan lave flotte og æstetiske kampagnevideoer?

Ak jo – det kan vi sagtens.

Det betyder, at vi til enhver tid vil fokusere mest på, hvad der giver det højeste afkast – og hvis det i jeres tilfælde er flotte og æstetiske videoer, så er det jo bare en win-win.

Nøglen er den gode kampagnevideo

Inden vi begynder at kaste os over de forskellige kameraer, vinkler og statister, er det vigtigt, at vi får den optimale forberedelse.

For at kunne producere den perfekte kampagnevideo i forbindelse med et nyt produkt, et nyt jobopslag eller noget helt tredje, så er det alfa omega, at planlægningen spiller.

Vi fokuserer på at planlægge ned til den mindste detalje, for at kunne forsikre os at kampagnevideoen er optimeret til dets fulde formål.

Hvis der er behov for, at kampagnevideoen er autentisk, fokuserer vi på at skabe et autentisk udtryk omkring videoen – uden at det føles uprofessionelt.

👉 Læs også: Alt om videomarkedsføring

Hvad koster en kampagnevideo?

Hos Content Ad Libitum kan du få ubegrænset antal kampagnevideoer til en fast månedlig ydelse – startende fra kun 7.999 kr. per måned.

Det vil sige, at hvis i har behov for at få produceret 50 kampagnevideoer på en måned, så er det muligt for kun 7.999 kr.

Content Ad Libitum er bygget op omkring følelsen af, at have et inhouse kreativt team, som man kan smide opgaver hen til, og så modtage content indenfor få dage.

Hvis du er nysgerrig på vores prismodeller, og hvordan det kan lade sig gøre, så har vi skrevet et andet indlæg, hvor vi sætter flere ord på prisen på en videoproduktion.

Indholdsfortegnelse