Senzone fik en Facebook ROAS 13,03 efter 30 dage med
Content Ad Libitum.

Lær hvordan Senzone gik fra ikke, at kunne skalere sin Facebook & Instagram annoncering de sidste 6 måneder, til at nå en ROAS 13,03 på kun 30 dage.

13,03

ROAS på Facebook Ads

282%

flere leads

162%

stigning i annoncebudget

Martin Skaarup
Martin SkaarupCMO - Senzone
Læs mere
“Jeg er meget imponeret over konceptet. Vi har før givet en bondegård for videoer, men med Content Ad Libitum får vi 4x så meget for pengene i forhold til tidligere”

Introduktion

Senzone har længe følt, at der lå et stort potentiale i Facebook & Instagram annoncering, men har altid haft problemer med at skalere sit annoncebudget profitabelt.

Med Content Ad Libitum kunne de endelig få produceret den rette mængde content, som var en nødvendighed for, at kunne tage næste skridt og dermed skalere sin Facebook & Instagram annoncering.

Udfordringen

Med et marketingteam bestående af en person, havde Martin utallige opgaver på sin tallerken, der gjorde at han ikke kunne prioritere content produktionen for Senzone.

Det resulterede i, at Senzones performance aldrig toppede og at de enkelte videoer, som de havde produceret, var aktive i annoncering i op til 6 måneder.

Løsningen

Med Content Ad Libitum fik Senzone en løsning, som kunne tage hånd om hele content produktionen, så der kunne udskiftes content inden at resultaterne begyndte at stagnere.

Det gav samtidig Martin muligheden for at teste på flere annoncer, og dermed blive klogere på, hvilken type content, som passede perfekt til målgruppen.

(De fandt blandt andet en winning-ad, som nåede at bruge +100.000 kr., før den stagnerende i performance).

Resultater

Efter kun 30 dage med Content Ad Libitum, formåede Senzone at hæve deres annoncebudget på Facebook & Instagram med 162%.

De fik 282% flere bookinger igennem deres website med en konverteringsrate på 65%, hvilket medførte en samlet Facebook ROAS på 13,03.

I løbet af den første måned fik de produceret 21 forskellige videoer, som gjorde det muligt for Senzone at teste flere annoncer af, og dermed hurtigere kunne finde gode performende annoncer.

Kontakt os

mads@contentadlibitum.dk

+ 45 29 63 13 31 

Book demokald

Lad os tage en kort snak!

Hvis du vil vide mere om hvordan vores koncept kan vækste din forretning.